EN
NL
Select Page

E-commerce Consultant

Een consultant die jouw webshop laat groeien.

E-commerce Consultant

Een goede e-commerce consultant beschikt natuurlijk over de juiste kennis en ervaring. Ervaring met bijvoorbeeld SEO, SEA en conversie optimalisatie zijn belangrijk. Maar voor een succesvolle webshop is natuurlijk meer nodig.

Wij begrijpen maar al te goed dat elke webshop uniek is. Wat jij verkoopt, is uniek en elk bedrijf heeft weer zijn eigen visie en missie. Er is dus geen eenduidig antwoord voor een webwinkel. En wij helpen je graag met de juiste aanpak zodat jij succes behaald.

Waarom je nu geen succes behaald

Behaal jij op dit moment niet het succes wat je graag wilt behalen? Dit kan komen doordat je niet de kennis in huis hebt of niet alle middelen hebt voor succes. Of misschien ligt jouw focus wel teveel op de zaken die fout gaan en niet op wat goed gaat.

De kans is groot dat je op dit moment niet op de juiste strategie inzet en geen gebruik maakt van jouw data. Bovenal ligt het vaak aan het feit dat er geen duidelijk strategie en plan is. Laat staan dat het plan wordt gedragen door het gehele team.

Hoe wij jou helpen

eSavvy helpt jouw de juiste kennis in huis te halen, geeft een plan, een strategie en de middelen. Alles om succes te behalen. We zien vier stappen voor groei.

De Fundament

De Fundament

Alleen met een sterke basis behaal jij online succes! Deze sterke basis creëer je door de juiste onderzoeken. Daarmee beantwoord je vragen zoals; Wie is jouw doelgroep, waaruit bestaat de markt en welke producten zijn relevant voor jou? Maar we kijken natuurlijk ook naar jouw data en koppelingen. Welke waardevolle informatie heb je al verzameld en wat zegt deze informatie?

Bezoekers

Bezoekers

Elke webshop kan op verschillende manieren bezoekers aantrekken. Maar niet elke manier is de juiste manier. Dankzij een goede basis weet jij precies welk marketingkanaal aansluit op jouw doelgroep. Samen met jou zetten we doelgericht de beste kanalen in.

Conversie

Conversie

Conversie is natuurlijk een belangrijk graadmeter voor jouw succes. Je wilt dat zowel de nieuwe, als de bestaande klanten een aankoop doen bij jou. Daarom optimaliseren wij jouw webshop voor conversie. Zodat alles aansluit bij jouw doelgroep.

Retentie

Retentie

Alle nieuwe klanten zijn natuurlijk leuk, maar deze klanten zijn nog leuker als ze klant blijven. Daarom gaan wij alle middelen inzetten, zodat jij fans krijgt. Een klant die terugkeert en fan is, is gewoon ontzettend waardevolle voor een bedrijf.

Een persoonlijke e-commerce consultant

eSavvy wil graag dat jij online succes behaalt dat behaal jij natuurlijk alleen met de beste begeleiding, ervaring en kennis. Met een e-commerce consultant van eSavvy krijg jij de waardevolle informatie, begeleiding en ervaring die jij wilt.

Met onze persoonlijke begeleiding krijg jij een strategie, een gedegen plan, middelen en kennis die jij nodig hebt om alles uit jouw e-commerce te halen. Dat allemaal geheel op maat.

1. Huidige situatie

Geen enkele e-commerce is hetzelfde. Eerst wordt in kaart gebracht waar je nu staat. Wat zijn de invloeden op jouw succes en wat zijn de negatieve invloeden?

2. Doel

Samen zetten we duidelijke KPI’s op en stellen we doelen op die haalbaar zijn..

3. Starten met optimaliseren

Wanneer de basis is gelegd, kunnen we starten met optimaliseren. Samen met jou gaan we op weg naar groei.

Onze partners

We work with A players who are specialised in one of these area’s but we keep the overview and the overal strategy and management.