EN
NL
Select Page

Wat kun je inzetten voor jouw marketing?

Er zijn veel methodes in te zetten voor de marketing van je webshop, zoals Contentmarketing, Bloggen, E-books, E-mailmarketing, Affiliate marketing, SEO, SEA, Socialmediamarketing, Video marketing.

En hier houdt het niet op. Denk aan reviews onderhouden. Er zijn ontzettend veel manieren om bezoekers naar jouw webshop te trekken en er zijn ontzettend veel manieren om jouw klanten te behouden. Maar hoe doe je dat goed?

De juiste marketing inzetten voor jouw webshop

Niet elke wijze van marketing draagt bij aan meer bezoekers voor jouw webshop. Waarschijnlijk heb je al verschillende strategieën geprobeerd. Het is goed om je te verdiepen in elke marketing techniek. Zet dus ook niet alles direct in, maar maak een bewust overweging welke strategie past bij jouw doelen.

Daarnaast is het ontzettend belangrijk dat jouw marketing strategie doordacht is. Heb je geen duidelijk doelen, geen strategie en geen plan, dan zal het zeker mislukken. Uiteindelijk zal een marketing mix het meest succesvol zijn.

Het uitzoeken van het juiste marketing plan voor jouw webshop is een langdurig proces. Hiervoor moet je een duidelijk basis hebben en concrete doelen. Vervolgens kun je marketingstrategieën testen en bijstellen. De kans bestaat dat een marketingstrategie eerst niet het gewenste resultaat oplevert. Het is een kwestie van testen en bijstellen. Alleen dan vind jij de beste strategie voor jouw doelen.

Online marketing is ingewikkeld en vereist zeker kennis. Daarom zien we ook vaak dat veel webshop eigenaren de verkeerde strategie inzetten of niet op de juiste wijze. Samen met eSavvy gaan wij niet alleen op zoek naar de juiste marketingmix, maar ook de juiste kennis en resources. Wij helpen je aan succesvolle marketing, zodat jij jouw doelen bereikt.

Onze oplossing

Marketing is een continu aan het veranderen. Aandacht en de juiste zaken doen, maakt het verschil. We werken in vier faes.

Fundament

Een sterk fundament is het begin van je online succes. We kijken naar je doelgroep, de market, je product, je webshop en data Analytics.

Bezoekers

Zonder bezoekers, kunnen we weinig doen met je webshop. We zorgen voor bezoekers vanuit verschillende kanalen.

Retentie

Het is goedkoper om een klant te behouden dan een nieuwe binnen te halen.

Conversie

Elk bezoekers is goud waard, we proberen zoveel mogelijk om te zetten naar een klant.

Holistic solution

Have a challenge for me? Let's have a call!

Diensten

De enige manier om je marketing tot de next level te brengen is door met specialisten te werken.
 • Web analytics

  Zonder data, is het maken van de juiste beslissing lastig.

 • Business intelligence & Dashboarding SEO

  Met de hoeveelheid data die we verzamlen, kunnn we veel doen.

 • SEA/SEO

  Bezoekers naar je webshop trekken blijft een essentieel onderdeel

 • Conversie optimalisatie

  Alles moet kloppen, anders gaan ze weg.

 • Email marketing

  Relevant blijven in deze tijd is lastig.

 • Personalisatie

  Relevant blijven in deze tijd is lastig.

Have a challenge for me? Let's have a call!

Onze partners

en meer…